Postat: 2010-09-10 | Tid: 08:36:39
Hittade några gamla bilder på huset till slut, och har försökt lägga dem bredvid några nya bilder, tyvärr inte alla i samma vinklar, men ändå. :)

När vi köpte huset för ca 2 år sedan var det som att kliva rakt in i 60/70-talet. Ingenting hade gjorts på bra länge. Vi ska spöna om huset och planerar att bygga ut och försöka få ett "helt" tak istället för alla vinklar och vrår, men än så länge har vi bara målat om de bajsbruna knutarna till grått för att stå ut med dem ;) och den vita plåtfasaden får vara kvar i ett eller två år till... :P Vi har även målat taket, satt in några nya fönster, murat igen källardörren, fyllt upp/planat ut trädgården och håller på att bygga ny altan. :)

 

 

 
Lägg märke till den snygga "Nybyggar-trappen" a´la europa-pallar på bilden snett ovan, så hade vi under en hel vinter... Fy fan... Men nu så! Samma räcke som vi har här ska göras på baksidans altan också.

 
Mmmm, mycket kvar, men det är en rolig process, att få se sitt hus växa fram. Dock går det långsamt då vi gör allt själva. Men då får vi det som vi vill ha det också!  ;)
Tags:  
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback