Postat: 2010-01-08 | Tid: 12:19:30

Yey! Igår ringde min telefon och det var ett paketbud från Schenker som undrade om jag var hemma! Javisst var jag det och i paketet som kom låg ju brudtärneklänningen som jag och Sofia köpte på eBay!!! Och den är såååå jäkla fin! Betalade ca 550 kr totalt inkl. frakt och hemkörning till dörren.

Klart värd dubbla pengarna! Alla detaljer är så fina och klänningen är väldigt välarbetad! Inuti sömmarna på "klänningslivet" är det skenor, även i kuporna, där det också är en tunn vaddering, så man behöver egentligen inte ha en bh under, om man inte vill. Längst upp på dragkedjan i ryggen sitter en liten hyska, en sån typisk liten detalj som SKA vara där men inte alltid är där.. Och på insidan av klänningen finns det ett resårband från sidosömmarna som man kan ställa in, med ett spänne i mitten, ungefär som en bikiniöverdel.

Färgerna valde vi själv och klänningen är skräddarsydd efter Sofias mått. Jag provade den åt henne då hon tyvärr hunnit åka tillbaka till stan hon pluggar i, men vi är relativt lika i storlek så jag tror den kommer sitta som ett smäck på henne! :)

Ungefär såhär ser den ut, fast trehundra gånger finare i verkligheten!



Så den här säljaren på eBay, zjlaura är varmt rekommenderad!!! (Om du klickar på hennes namn så hamnar du direkt i hennes "shop" på eBay.) Jag betalade klänningen med "köp nu" och betalade via PayPal. Det går fort, är smidigt och snabbt gick det! Det tog bara ca 2 veckor att få klänningen! Bra kommunikation via eBay, bra engelska och väldigt trevlig!

Peters kusin gifter sig veckan efter oss, så jag tror jag ska ta och beställa en klänning till för att ha som gäst på det bröllopet. Men måste kolla upp vad de ska ha för klädkod först. Tror de pratade om frack, och då bör man ju inte ha en knälång klänning, så då får jag kika på balklänningarna istället. Det fanns massor av olika fina klänningar, även för gravida! Tyckte jag var superbra då det är svårt att hitta något snyggt ! :) Funderar även på att passa på och beställa en knälång svart klänning, "den lilla svarta". Har ingen sådan bra basklänning. Hittade flera snygga fodral för runt en femhundring, skräddarsydd!. :)
Tags:  
2 kommentarer
Från: bettertogether
Postat: 2010-01-08 | Tid: 15:16:35
Jättesnygg!! :D Jag hade no övervägt att beställa en sån om jag inte hade haft en mamma som syr mina klänningar.

URL: http://bettertogethers.wordpress.com
Från: Mia
Postat: 2010-01-09 | Tid: 13:16:16
Åh! Jag blev så peppad av ditt inlägg att jag beställde en brudklänning därifrån :)



Hade egentligen tänkt sy upp en i Thailand (eftersom vi gifter oss där) men det kändes värt att chansa och beställa en. Så nu håller jag tummarna för fullt att den är fin!





URL: http://muminmia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback