Postat: 2010-10-13 | Tid: 15:54:39
Sitter här på min lediga dag och drömmer litegrann. :) Har varit i farten hela dagen, städat, tvättat, hängt tvätt och slängt i en ny maskin, plockat ur disken, fyllt på maskinen med ny last och plockat plockat och plockat.. Ni vet det där dagliga plocket som kommer av att två barn vänder uppochner på hela huset. ;) Sen har jag stansat två halsband som skickades iväg pronto och farit till kära Helens nya lägenhet och målat över fult kakel i köket (VITT såklart!) och fikat lite och snackat skit. Hon var jättepigg efter att ha jobbat natten och inte sovit mer än två timmar.. ;) Men kul hade vi! Sen skjutsade jag henne och dottern Iza till tandläkaren och på vägen hem stannade jag till hos storebror Johan med sambon Ella och tittade på lilla bebisflickan Lykke! JAG HAR NÄMLIGEN BLIVIT FASTER!!! ♥♥♥ Hon var såååå söt, och sååååå liten! Har glömt att de är sådär små... Huga vad mysigt!

Men iallafall, så nu är jag hemma igen och sitter då här och drömmer om Alvas rum som Peter håller på med. Mycket är klart, spackling och golv osv, men mycket är kvar att göra. Det ska upp finväv på tre av väggarna (måste det då detta gamla trähus vrider och vänder sig så om vi "bara" målar kommer det att spricka efter bara en stund..) De tre väggarna med väv kommer bli vita, och på en vägg blir det en fondtapet. Det blir en rosa tapet med vita prickar från Carmas Hello Kitty kollektion. Superfin! Alva Ä L S K A R Hello Kitty.. Helt galen i allt med den katten på... :) Och ja, flickrummet får den beprövade accentfärgen ROSA, -deal with it... ;)


Självklart blir det ju en tripp till IKEA sen också, har redan en lista klar i huvudet. :) En expedit-hylla får vi av Peters kära syster Jossan, den står i svärföräldrarnas garage och väntar på att få komma in i barnrummet. Men det ska köpas säng och lite småplock. De underbara lådorna DRÖNA kostar 49 kr styck och passar perfekt in i hyllan, den rosa blom-lampan tycker jag så mycket om, men skulle helst haft den i vitt, men de verkar ha slutat säljas..?


Jag har också fyndat två lampor på eBay, för ca 44 kr styck inkl. frakt(!), så blom-lampan behövs nog inte ändå.. :)

Vad tycks om lamporna då, den lilla hello Kitty figuren är ca 12 x 18 cm stor, ska stå vid sängen som nattlampa, och den med lampskärm ska stå i fönstret. Köpte dem igår så de dyker väl upp om ca två veckor med posten från Hong Kong. :) Ett litet problem är att de kommer med en USA-plugg, alltså funkar de inte i våra uttag, men det är bara att köpa en ny kontakt och skarva in den istället. Ringde elektriken pappa och kollade och det ska inte vara några problem. :)




Har även hittat Hello Kitty-tyg på MH:s tyger, tror jag ska beställa en meter bara och göra en gardinkappa, UTAN rynk längst upp... Hua... Utan bara en rak enkel snygg sak. Som då är lätt att sy också, annars får det va. ;) Men innan ska jag kolla på Jysk som har en massa grejer och se om de har kvar tyg på metervara eller 5 meters "rulle".. Men något åt detta håll blir det. :)


Mmmm, kanske ser ut som mycket rosa och Hello Kitty men tror inte det blir så farligt, tre väggar är ju vita och sen blir det lamporna och gardinen bara egentligen, tapeten må vara ur Hello Kitty-kollektionen men den är ändå så pass neutral att när hon tröttnar på Hello Kitty så kan den ändå vara kvar. Troligtvis river vi ändå hela övervåningen om några år och bygger ut, men det är inte spikat än.

Nej nu måste jag sätta fart till ICA och sen hämta kidsen och hem och laga middag! Blir mycket kulinariskt idag.. Potatisbullar med bacon och lingonsylt.. ;)
Tags:  
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback