Postat: 2010-11-21 | Tid: 17:58:40

img_0094 (MMS)

Provar mobilblogga! Får se om det funkar.. Igår var vi på en barnfri dubbeldejt med middag o bio med Helen & Mattias. Innan vi åkte ner till stan fick vi lite glöggmys hemma hos dem med ost och kex,  och en jättegod fördrink! Det var vaniljvodka, Bob lättdryck päron och fruktsoda, -supergott! En mycket trevlig kväll i gott sällskap! :)

Tags:  
2 kommentarer
Från: Cecilia
Postat: 2010-12-06 | Tid: 18:23:21
Hej, halkade in på din blogg när jag sökte på stämplar. Har suttit nu i flera timmar och läst alla inlägg från ert bröllop. ja jag älskar bröllop och ska snart få börja planera mitt egan. Sommaren 2012 om plånboken räcker till.

I alla fall älskar bloggen. Blev helt kär i era stolsöverdrag. Hur knöt du för att få till dom?

Hade du ett lakan per stol?

Får gärna maila mig svaret ([email protected])



Kram Cissi

URL: http://ceciliasplace.blogg.se/
Från: Lina
Postat: 2010-12-07 | Tid: 10:39:13
Hej! Tack så mycket!



Jag använde ett "KNOPPA"-lakan per stol. Man kan ju knyta på flera sätt, jag hittade en bra video på "Bröllopsbonanza" som gick på tv4, men de har tyvärr tagit bort programmet från TV4Play.... Hittar ingen video med "mitt sätt" att knyta. ;)



På youtube finns det en tjej som lagt ut en egen video, sök på "stolsöverdrag" så dyker den upp, men jag tyckte inte det blev lika bra, hon använder långsidan över sitsen på stolen mendan jag gjorde tvärtom, jag knöt med långsidorna och använde kortsidan över sitsen, jättesvårt att förklara, men jag gör ett försök. ;)



Alltså, jag stod bakom stolen, höll upp lakanet med långsidan "uppåt" mot taket, med lika mycket lakan på varje sida stolen, lade lakanet över stolen och kollade så det var ungefär vid golvet längst fram vid benen, fixade till över sitsen och ryggen, och då är det bara en lite snutt som viks över ryggen på stolen. Ta sedan tag i långsidornas "ändar" och börja göra en stor vanlig knut över stolsryggen, det är lite klurigt at få till, var försiktigt när du "drar åt" då dt gärna löser upp sig eller att överdraget dras upp från benen, jag gjorde en slags dubbelknut när det satt snyggt run stolen. Det gör inget om lite av benen syns längst ner, det gjorde det på våra men tro mig, gästerna och ni kommer ha såååå mycket annat att tänka på, det är ju mest för att skapa ett intryck av dukningen, när alla sen är igång med festen så glöms stolarna av snabbt. ;) Men ta en stol hemma och ett vanligt lakan och träna tills det blir bra. På honnörsbordet knöt jag lila band runt ryggarna också.



Lycka till med allt! :)

/Lina

URL: http://linalottan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback