Postat: 2010-05-28 | Tid: 09:03:18
Under den korta tiden jag sminkade mig i badrummet igår morse så hörde jag kylskåpsdörren smällas igen och små små fötter sprang in i vardagsrummet med ett fnitter..

-NEJ tänkte jag, bara inte Alva fått tag i ketchup/senapen och kladdat ner soffan!!! Småspringer in i vardagsrummet för att hitta min goa 2-åring med en halv gurka som hon norpat ur kylen och belåtet satt och knaprade på i soffan med glittrande ögon, tittandes på Musses klubbhus.... Haha!! Jäkla lilla goskit, drog fram kameran snabbt som attan, -busted! ♥


Eftersom en gurka kändes tämligen ofarlig för vår stackars soffa så lämnade jag Alva med gurkan och fortsatte att göra mig klar i badrummet. När jag sen kommer in i kök/vardagsrummet sitter hon i soffan, men utan gurkan! Hmmm... Vart kan hon ha gömt den då..? Jag letade överallt, under bordet, i soffan, i leksakslådorna, i köket, ja överallt! Den var ju inplastad så hon kan ju inte ha ätit plasten!? Eller..? Och hon kan inte ha slängt den i soporna då det skåpet är barnsäkrat... Till slut öppnar jag kylskåpet bara för att kolla, och tro på fasen att hon har lagt tillbaka gurkan! -På samma hyllplan hon norpade den ifrån! Halvt uppäten, men ändå! Hihi!!! Lilla skrutten!

Och jo, jag hittade min försvunna klänning igår också, läääängst ner i en IKEA påse låg den lilla rosa påsen med klänningen inuti. Jag hade tydligen burit upp den till "skrotrummet" med allt annat brte som huserar där... :)
Nu ska jag packa och städa innan flyget går till Göteborg i eftermiddag! :)

 

Tags:  
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback