Postat: 2010-06-13 | Tid: 22:23:50
Igår morse var det dags! Hej och hå vilken morgon!!! (Har inte fått alla foton av tjejerna än så det blir lite sparsmakat med det.)

Jag vaknar kl 07.30 av att Peter står med kameran vid sängen och säger "God morgon älskling!!!" Jag fattade ingenting först men sen kommer det in två kycklingar med en skylt i händerna: "Klä på dig" Haha, jaha tänker jag, upp ur sängen och ska klä på mig. Men vad ska jag ha på mig då undrar jag, ny skylt i händerna med texten "Sluta jiddra börja trolla!" Hihi, ja okej okej, drar på mig leggings, jeanskjol och t-shirt och traskar ner för trappen, i hallen står kycklingarna och stampar otåligt med fötterna, får jag sminka mig undrar jag, varpå en ny skylt kommer fram; "NEJ" nehepp... På med skor och jacka och ut på altanen. Där får jag en vacker ögonbindel och Peters hörselkåpor med radio i, ut på vägen och efter mycket om och men blir jag intryckt i en bil.. Vi åker runt runt och det är grusväg och kurvor och jag har verkligen ingen aning om vart jag är!



När vi stannar blir jag inledd i en lokal och nertryckt på en stol. Där åker hörselkåporna av och därefter ögonbindeln, och framför mig sitter alla mina fina tjejkompisar och ler stort och jublar! Nu vankas det hotellfrukost då vi befinner oss på stadsbergets hotell. Efter frukosten bär det av igen, på med ögonbindel och allt igen, när vi stannar denna gång får jag gå ii gräs och sand och nu ska de ha upp mig i en klätterställning med ögonbindeln på, hihi! Och även åka rutschkana och gunga, shit va otäckt men oj vad jag skrattade! Efter det bär det av in i bilen igen och jag har i efterhand fått veta att det lilla pitstoppet i lekparken var för att vi var lite för tidiga till nästa anhalt, där jag blir inledd i ett omklädningsrum, fortfarande med ögonbindel och hörlurar, jag bjuder på mig själv och vrålar med i refrängerna i radion. ;) 

Nu lyfts det en aning på hörselkåpan och syrran säger att "Nu är det bara jag och Jossan här så du vet" Jaha tänker jag, varför ska jag veta det..? JO, då börjar jag helt plötsligt bli avklädd, och vi pratar ALLT, och på med bikini, och sen leds jag då utomhus igen, jäklar vad kallt!!! VART ÄR JAG? Helt plötsligt känner jag hur det kläms på mig armpuffar och flytring och sen får jag äntligen ta av mig hörselkåpor och bindel, och där står jag vid en utomhusbassäng och nu ska de ha mig att simma 2 km säger de och jublar, detta pga att jag fortfarande skyller på att jag EN GÅNG I TIDEN faktiskt simmade 2 km i veckan, men det var läääänge sen, så upp till bevis skrattar tjejerna och drar på mig en ursnygg badmössa också för att outfiten ska bli perfekt... ;) Efter 4 längder är jag helt färdig, kondition vad är det...? Men jag slipper undan med mina ynka längder då de tycker jag simmar som en tant. :) Vattnet var dock tempererat till 28 grader så det gick ingen nöd på mig. :) Upp ur vattnet och in i en varm dusch med efterföljande bastu. Här får jag min första öl för dagen och sitter där och njuter och undrar vad de nu ska hitta på, klockan är ju knappt halv elva.. När jag kommer ut och ska klä på mig väntar en ursnygg kreation... En vit tyllklänning, vita leggings, vita klackskor, en vit kofta och den obligatoriska myggnäts-slöjan och en fin barn-tiara med texten "Pretty Princess" på.. Hihi! Jag får sminka mig och fixa mig själv -TACK för det, ville inte bli krigsmålad med teatersmink...

Nu väntar bilen igen med ögonbindel och lurar, när vi parkerar denna gång får jag en Ipod med nya lurar i öronen och en skylt tryckt i händerna, när bindeln åker av finner jag mig själv i en av stans större rondeller, med Black Eyed Peas "I´ve got a feeling" i öronen och på skylten står det "TUTA SÅ DANSAR JAG!!!" Tvärs över gatan står tjejerna och vrålar av skratt och det gör jag med, jag skrattar så tårarna sprutar, bilarna tutar och jag försöker dansa med mina klackskor i gräset! Några av bilarna kör t.o.m frivarv genom rondellen och tutar som bara den, oj vad jag skrattade!!! Efter låten är slut får jag springa över gatan igen till tjejernas jubel och på med ögonbindeln och hörselkåporna igen, en öl får jag i handen och bilbältet spänns fast utan att jag behöer göra ett dyft.

Nästa stopp blir hemma hos kära Helen, pga av regnet som började falla fick de planera om den tänkta picnicken i en fin park i stan men vi har minst lika roligt hos Helen med ost och kex, öl och vin osv. Helt plötsligt när jag sitetr där och myser på hedersplats i Helens sköna fotölj så börjar det slamra och låta i köket... Och in i vardagsrummet kommer "Doris", som då är en tant, med blond rufsig peruk, stoppad blus, nerhasade stödstrumpor, läppstift över halva munnen och hon tjattrar högt om att "jaha här har ni fest" på bred dialekt! Hon drar upp diverse anekdoter som då såklart är kopplade till väl valda delar av mina tidigare fyllor, killar och hångel och jag skrattar så jag gråter igen. Doris är alltså Helens moster Lenas alter ego, som hon brukar klä ut sig till när det ska spexas. :) Efter Doris har gått får jag såklart berätta om allt hon drog upp för tjejerna och de roliga historierna bakom.

Nu bär det av igen, in i bilen med nödvändig utrustning och på nästa stopp är jag säker på att vi är i en bowlinghall. Med ögonbindel och hörselkåpor på blir jag ställd framför något hårt och glatt som jag försöker lista ut vad det är för något, jag känner och smeker och efter ett tag blir jag inledd på mjukt underlag och ska upp med ena benet, jaha tänker jag nu ska jag rida rodeo á la bullriding! Och mycket riktigt, rida ska jag, men icke på en tjur..... Det var den här fina "lilla" saken jag smekte och kände så på....



Ja ni ser säkert vad det är.... :) Hehe... Men envis som jag är så höll jag mig kvar i ca 45 sekunder och vann därför utmaningen då jag var den enda som orkade så länge när den rörde sig fortare och fortare, vilken syn!

Efter ridturen fick vi även skjuta med gevär och där vann jag inte! Men kul var det! Nu var det dock dags in i bilen igen och denna gång hamnar vi i mitt föräldrahem som står tomt då min pappa med sambo är på mc-resa och inte kommer hem förrän på onsdag. Även här har det blivit ändrade planer pga av vädret, men det gör mig inget, jag har så mysigt och härligt. Egentligen skulle vi ut på en ö där svärmor och svärfar har stuga och bada badtunna osv, men det regnar och går inte att åka båt till ön pga det. Men som sagt, det gör ju abslolut ingenting! Vi pratar och skrattar och som en bonus har jag och Peter även varit med i tidningen den dagen, det repotaget jag skrev om tidigare hade kommit ut i en bilaga till dagstidningen så det lästes med tårar i ögonen. Shit nu är det snart dags!!! Lycklig och rörd över mina fina vänner som fixat och donat och planerat roliga saker åt mig under dagen sitter jag där och mår gott. Efter ett tag är maten lagad och oj vad gott det är, fint dukat är det också och hedersplatsen har jag fått med ballonger och grejer. :) Det skålas och det skrattas och jag får frågesport där jag ska svara rätt på frågor som Peter tidigare fått svara på och om jag svarar "fel" alltså det som inte Peter sagt så får jag dricka en rejäl klunk av min öl. Efter maten får jag också några fina vackra tal av mina närmaste tjejkompisar och tårarna sprutar igen.

I slutet av kvällen undrar de om jag vill ut på krogen, men jag orkar banne mig inte, jag är helt färdig och mår så gott ändå och åker gärna hem och kramas med min älskling och får berätta om min fina dag. :)

Peter hade ju sin svensexa när jag var i Göteborg, och han hade också superroligt. När vi ligger i sängen och tar in allt som hänt så enas vi om att fy fan vad vi är lyckligt lottade som har så fina vänner som engagerar sig och verkligen vill att vi ska ha roligt och att dagen ska handla om oss. Nu längtar vi båda ännu mer efter vår bröllopsdag! Mindre än en vecka kvar nu!!! YEY!!!
Tags:  
4 kommentarer
Från: Anonym
Postat: 2010-06-13 | Tid: 23:08:11
Hej! Vilken lyckad möhippa du verkar ha haft!!! Innehöll allt verkligen,jag har min kvar:) Nu är det inte långt kvar!!! Ska bli kul att få se bilder sen:) Ha en fantastisk vecka och njut! Mvh Sara
Från: Lisenfisen
Postat: 2010-06-17 | Tid: 08:24:13
Har läst din blogg noga och med glädje. Ska gifta mig nästa år och jag ber om ursäkt men jag kommer faktiskt sno lite av dina ideer. Se det som en komplimang helt enkelt.

Nu är det väldigt väldigt nära.

Ska tänka på dig när jag sitter hemma och tittar på alla gäster som kommer till kronprinssesans bröllop och tänka, Ja men jag vet ett bröllop som är mycket finare!!!!

All lycka till er!
Från: En ohemlig fru som innan kallade sig en blivande brud....
Postat: 2010-06-19 | Tid: 09:41:18
Hej hej Lina!



I dag smäller det du!

Jag tänker på dig och hoppas du får det helt fantastiskt dagen i genom.

För 14 dagar sedan gifte jag och min man oss, dagen var rakt i genom perfekt. Väder, gäster, dukning, dekoration, allt, allt, allt. Det är också vad jag önskar att du och din man ska känna.

Dagen man gifter sig är så speciell, det gick inte ens att tänka sig hur speciell förrän den var i gång. Det är så stort och så mäktigt, jag var så lycklig och rörd att jag hade darrningar i kroppen hela dagen, inga tårar fälldes som jag trodde det skulle göras i massor - jag var så bubblande glad och darrig dagen i genom.

Du kommer få en sån kanondag i dag, den kommer kännas in i minsta lilla cell. Njut av den ordentligt!



Fira kungligt! ;)



Många lyckönskningar och bröllopskramar på dig och din blivande man! =D





URL: http://hemligblivandebrud.blogg.se/
Från: Lina
Postat: 2010-06-21 | Tid: 19:04:49
Haha, Lisenfisen, jag ser det absolut som en komplimang! Snio hur många idéer du vill! :) Och hoppas ni får en fantastisk dag nästa år. Njut av tiden, det går fortare än man tror och man saknar sjukt nog all stress och planering när det är över. ;)

URL: http://linalottan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback