Postat: 2009-08-06 | Tid: 17:40:10
Idag är det sista dagen på semesterveckan, imorrn börjar vi åka hemåt jag, Peter och Alva. Linnéa stannar en vecka till med mormor och myser, så vi möter upp varandra halva vägen var med bilarna när hon ska hem.

Idag lyser även solen och vi har fantastiskt väder. Vi har varit ute med båten och åkt till en av öarna och grillat korv, badat och solat. En och annan kall öl satt fint när man inte körde något fordon. :) Var en så underbar avslutning på veckan, fast tyvärr tyckte inte min minsta donna samma sak, hon vrålade friskt då hon inte fick gå själv på de hala klipporna vid vattnet eller dricka ur min ölburk.. Hmm.. Ja dumma mamma... ;) Haha!

Har då tyvärr inga bilder heller då mammas kamera tog slut på batteri när vi kom fram.. har otur med kameror nu alltså... Men men, nu ska vi snart äta världens godaste snabbmat!

På menyn står ikväll varmrökt lax med färskpotatis, romsås (creme fraishe med gräslök och stenbitsrom) och en härlig sallad med en honung och senaps dressing. MUMS!!!! Tänk vad mycket mindre amerikanarna och många andra hade varit med den "snabbmaten" istället! ;)  Så nu ska jag hälla upp ett glas vitt vin till mig själv och njuta av solen och maten!
Tags:  
0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback